Termeni si conditii campanii

Termeni si conditii "VOUCHER MAGIC5"

In perioada 4 decembrie 2020 - 31 ianuarie 2021, poti folosi codul de voucher MAGIC5 pentru ORICE PRODUS achizitionat din reteaua de magazine Splend'or.


Ce beneficii ofera voucherul?

Folosesti codul de voucher MAGIC5 exclusiv in reteaua de magazine Splend’or in perioada 4 decembrie 2020-31 ianuarie 2021 si vei beneficia de 5% extradiscount pentru ORICE PRODUS (cu pret intreg sau redus). In cazul in care pe un singur bon fiscal se afla mai multe produse, clientul poate alege produsul asupra caruia isi doreste sa se aplice reducere.


Cum folosesti voucherul?

Voucherele pot fi valorificate doar prin prezentarea consilierului de vanzari din magazin a mailului de confirmare primit de la Splend'or.

  1. Codul de voucher este valabil pentru toate produsele, din toate categoriile disponibile in magazinele Splend’or

  2. Voucherul poate fi valorificat o singura data, in perioada 4 decembrie 2020 – 31 ianuarie 2021

  3. Campania este valabila exclusiv in reteaua de magazine Splend'or. Vezi aici magazinele din orasul tau

Termeni si Conditii Generale

1.Profesionistul poate organiza si comunica prin intermediul website-ului campanii de tip voucher, intr-o anumita perioada de timp sau in limita stocului disponibil.

2. Fiecare campanie de tip voucher contine unul sau mai multe coduri de voucher, transmise de Profesionist prin mijloacele alese de acesta.

3. Codurile de voucher transmise de Profesionist sunt valabile numai pe durata si in conditiile de aplicabilitate comunicate in cadrul campaniei de tip voucher.

4. Codurile de voucher transmise de Profesionist sunt valabile numai pentru produsele care sunt incluse si comunicate in cadrul campaniei de tip voucher, in limita perioadei de valabilitate a campaniei.

5. Clientul va informa magazinul despre intentia de valorificare a voucherului, inainte de achizitia produselor. In cazul in care clientul nu doreste sau nu isi anunta intentia de a valorifica voucherul inainte de achizitie, acesta nu are posibilitatea returului produselor in sensul valorificarii voucherului.
Produsul achizitionat folosind codul de discount MAGIC5 nu va putea fi returnat.

6. Alte prevederi:

  1. Profesionistul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau a modifica o campanie de tip voucher organizata de acesta, oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin aceleasi mijloace de comunicare care au fost folosite la anuntarea campaniei.

  2. Codurile de voucher nu sunt destinate vanzarii si nu pot fi convertite in bani.