Descopera cele mai noi colectii de ceasuri si bijuterii ale brandurilor internationale.

Diversitatea brandurilor internationale din portofoliul Splend’or pozitioneaza magazinele ca destinatia perfecta unde poti gasi ceasuri si bijuterii potrivite oricarui stil.

Pe langa declaratiile de stil pe care ceasurile si bijuteriile le fac, acestea au o incarcatura emotionala deosebita si o semnificatie unica, asa ca misiunea noastra este sa ne inspiram clientii sa iasa in evidenta prin stilul lor, dar sa le si fim alaturi in alegerea unui cadou cu adevarat special, plin de semnificatii pentru persoanele dragi.

Fiind la curent cu tot ce se intampla in piata la nivel global, prin prezenta constanta la cele mai importante targuri din domeniu, portofoliul Splend’or devine mai bogat de la an la an prin alaturarea brandurilor ce rezoneaza cu valorile pe care ne bazam – design atemporal, dar si in trend, lux accesibil si inovatie continua.


Clientii care au trecut pragul magazinelor noastre din toata tara ne-au facut sa intelegem cat de important este sa fii aproape de consumatori, excelenta fiind una dintre exigentele pe care ni le dorim noi, in primul rand, de la noi.

Am dezvoltat astfel cea mai mare retea de magazine de profil, reusind sa fim aproape de tine in cel mai la indemana centru comercial din orasul tau.

Te asteptam in magazinele Splend’or din toata tara, unde vei beneficia de experienta avizata a consultantilor nostri si de o experienta de shopping pe placul tau!

magazinele Splend`or magazinele Splend`or