Campanii promotionale comunicate in cadrul site-uluiCampanie SUMMER SALE, 1 – 24 Iulie 2022

 1. Oferta este valabila in perioada 1 – 24 Iulie 2022, la produsele selectate, in limita stocului disponibil.

 2. Oferta este aplicabila produselor selectate din categoriile: Bijuterii, Ceasuri, Instrumente de Scris, Brichete si Bricege, semnalizate cu eticheta "SUMMER SALE". Pentru produsele semnalizate cu aceasta eticheta, discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs, fiind inclus in pretul de vanzare final al produsului.

 3. Produsele din oferta SUMMER SALE sunt disponibile, in limita stocului disponibil din fiecare magazin. Pe durata desfasurarii campaniei Summer Sale, informatia despre disponibilitatea produselor in magazine, accesibila prin butonul " Vezi disponibilitate in MAGAZINE" din paginile de produse, este una orientativa. Va rugam sa contactati direct magazinul dorit pentru a confirma disponibilitatea exacta la un anumit moment – date de contact disponibile aici.


Promotie SWAROVSKI SALE

 1. Oferta este valabila in perioada 22.06. – 31.07.2022.

 2. Oferta este aplicabila produselor Swarovski selectate din categoriile: Bijuterii si Instrumente de Scris, afisate in cadrul site-ului cu eticheta de discount si eticheta personalizata "Swarovski Sale".

 3. Discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.

 4. Oferta comunicata in cadrul campaniei este valabil si in cadrul magazinelor fizice in care sunt disponibile produsele incluse in campanie, in limita stocului din fiecare magazin. Preturile din reteaua de magazine pot diferi de cele din cadrul website-ului www.bb-shop.roConditiile de utilizare a cardurilor cadou oferite in cadrul campaniei MILKA - "Daruieste momente tandre"

 1. Codurile de voucher aferente cardurilor cadou oferite in cadrul campaniei "Daruieste momente tandre" au o valoare nominala de 500Lei (TVA inclus) si pot fi folosite in perioada 1.03.2022 - 1.09.2022.

 2. Cardurile cadou nevalorificate in limita acestei perioada, isi pierd valabilitatea. In cazul in care castigatorul nu utilizeaza voucherul in perioada de valabilitate nu are dreptul sa solicite contravaloarea in bani a acestuia.

 3. Cardurile cadou pot fi folosite pentru a achizitiona orice produse din magazinele fizice SPLEND'OR. Lista completa a magazinelor poate fi consultata pe website-ul https://www.splendor.ro/magazine.html. Dupa utilizare, cardul cadou cu codul de voucherul ramane in posesia personalului din magazinul SPLEND'OR unde a avut loc achizitia. Clientul va informa personalul din magazinul despre intentia de valorificare a voucherului, inainte de finalizarea achizitie.

 4. Codurile de voucher pot fi folosite si online, accesand website-ul de prezentare www.splendor.ro, de unde isi vor putea alege produsul preferat. Pentru a finaliza procesul de achizitie, castigatorul va fi redirectionat catre website-ul www.bb-shop.ro, unde va putea introduce codul care se regaseste pe voucherul castigator. Mai multe detalii despre valorificarea online a voucherelor gasiti aici

 5. Pentru achizitii cu valoare mai mare decat valoarea nominala a cardului cadou, beneficiarul va achita diferenta de bani, in momentul utilizarii acestuia cu alte mijloace de plata acceptate in magazine Splend'or.

 6. Nu se acorda rest la achitarea cu voucherul. Pentru achizitii cu valoare mai mica decat valoare nominala a cardului cadou, beneficiarul nu va mai putea reutiliza suma reprezentand diferenta dintre valoarea cardului cadou si valoarea achizitie in cadrul careia a fost utilizat cardul cadou.

 7. Codul de voucher inscriptionat pe cardul cadou poate fi folosit o singura data, la momentul finalizarii achizitiei. Acesta nu poate fi folosit dupa ce achizitia a fost finalizata (bonul fiscal a fost emis / comanda online a fost plasata).

 8. Codul de voucher aferent unui card cadou este limitat la o singura utilizare fie in magazinele SPLEND'OR fie online, printr-o comanda plasata pe www.bb-shop.ro.

 9. Pe un bon fiscal sau intr-o comanda plasata online poate fi folosit un singur cod de voucher oferite in cadrul campaniei "Daruieste momente tandre".

Termeni si conditii generale, privind informatiile comunicate in cadrul site-ului:


Preturile sunt valabile in reteaua de magazine fizice, in limita stocului.

Preturile si disponibilitatea produselor in reteaua de magazine fizice sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.

Intre caracteristicile produselor si cele evidentiate prin pozele acestora pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc.