Instrumente de scris

branduri


Pentru persoanele carora le plac detaliile originale si care isi doresc sa detina asupra lor doar accesorii ce se evidentiaza prin eleganta si rafinament, Splend'or a pregatit o gama exceptionala de instrumente de scris. Rollerele, pixurile si stilourile noastre prezinta caracteristici inedite, combinatii de culori spectaculoase si materiale de colectie, fiind potrivite atat pentru doamne si domnisoare, cat si pentru barbati.

Instrumente de scris semnate de branduri internationale

Iti propunem o serie numeroasa de exemplare cel putin interesante pe care sa le porti intotdeauna alaturi de tine. Ne-am dorit sa punctam toate preferintele pe care potentialii nostri vizitatori le au in materie de instrumente pentru scris, astfel ca vei descoperi in gama noastra rollere, pixuri, stilouri, dar si alte accesorii de birou semnate de branduri precum: Cerruti, Hugo Boss, Oliver Weber, Parker si Swarovski. Descopera accesoriile atent lucrate, clasice si fine, realizate in conformitate cu cele mai recente tendinte.

Instrumentele pentru scris – idei de cadouri speciale

Instrumentele de scris vor reprezenta intotdeauna un cadou inspirat, asadar, daca te-ai decis sa faci o achizitie cu acest scop, indreapta-ti atentia catre paleta de rollere, pixuri si stilouri create intr-o maniera creativa.

Indrazneste sa faci o achizitie speciala dintr-o selectie de produse must-have anul acesta. Fie ca vrei sa le oferi cadou, fie ca le doresti pentru tine, instrumentele pentru scris din universul Splend'or au fost gandite pentru a fi considerate accesorii autentice, menite sa aduca un plus de stil