Comenzi VerighetePoti comanda verighete personalizate astfel:

1. Mergi in magazinul dorit si acolo vei plasa comanda ta. Poti merge in oricare dintre magazinele Splend`or.

2. Alegi caracteristicile verighetelor: brandul (vezi aici brandurile disponibile ) , modelul, materialul, culoarea si dimensiunea.

3. Stabilesti care este mesajul cu care vrei sa fie gravate verighetele (litere, cifre sau alte caractere uzuale).

    Gravarea acestora se face gratuit!

4. Completezi un formular standard de comanda.


Ce trebuie sa stii:

a. Pentru inregistrarea comenzii tale, vei plati un avans de 20% din preturile afisate in listele disponibile in magazine.

b. Perioada de livrare de la plasarea comenzii variaza intre 14 si 30 de zile si iti va fi comunicata la momentul plasarii comenzii.

c. Comenzile se pot plasa doar prin intermediul retelei de magazine fizice comunicate la punctul 1. Nicio alta metoda de solicitare a unei bijuterii personalizate nu va fi inregistrata ca o comanda.


Pentru detalii suplimentare, va puteti adresa in scris la adresa de email office@bbcollection.ro sau puteti contacta magazinul dorit.Despre verighetele Comete

  • ♦ Materiale: AUR 750 (18 carate) (alb, galben, roz), Diamante G/H SI.

  • ♦ Verighetele Comete sunt produse in Italia.

  • ♦ Verighetele Comete sunt realizate prin maiestria artizanilor din atelierele companiei, acolo unde standardul inalt al calitatii „Made in Italy” este strict respectat si unde fiecare bijuterie trebuie sa fie rezultatul imbinarii talentului cu expertiza.

  • ♦ Know-how, cercetare continua, materiale inovatoare si de inalta calitate, controlul calitatii la fiecare stadiu de productie, toate acestea sunt elemente distinctive ale manufacturii Comete Gioielli.